Het kan zijn dat u na aanleiding van uw bezoek aan dit museum om een of andere reden contact wilt opnemen met ons. Dit kan op verschillende manieren. De makkelijkste manier is via Email. Daar wij de taken verdeeld hebben, zijn er voor elk onderdeel aparte Email adressen. Om het makkelijker te maken hebben we een aantal formulieren gemaakt, zodat er gereageerd kan worden zonder een mailprogramma te openen.

Het info adres is bedoeld voor algemene info, wilt u iets weten over Eef of heeft u info voor ons, dan kan dat via dit formulier. heeft u info in de vorm van foto's, kan ditook toegevoegd worden aan het bericht.

Heeft u belangstelling voor één van de getoonde schilderijen, kunt u dit via het verkoop email laten weten. Ook voor informatie over prijzen kunt u hier terecht.

Heeft u een site over kunst en wilt u die aan onze linkpagina toevoegen, kunt u dit via het link email laten weten, in ruil moet u dan wel onze link opnemen in uw linkpagina.

Heeft u technische vragen over de website zelf, of komt u fouten tegen, kunt u bij de webmaster terecht. Wij doen er alles aan om een foutloze site aan te bieden, die op 95% van de browsers te lezen is, maar helaas (of gelukkig maar) zijn we niet perfect.

Mocht u één van de kinderen van Eef persoonlijk een email willen sturen, staan ter volledigheid ook nog de persoonlijke Emailadressen vermeld, hiervoor is (nog) geen formulier aangemaakt, dus moet daarvoor een mailprogramma gebruikt worden. Daar wij spam zoveel mogelijk willen voorkomen, staan onze emailadressen niet als tekst vermeld, dit om emailverzamelende bots geen kans te geven. Helaas is knippen en plakken dus niet mogelijk.

 

 

 

© all rights reserved Erven EJ Scheffers 2005